torsdag 20 januari 2011

Aporna.

Vi dushar, klär upp oss fint, sminkar oss, fixar håret, rakar benen, rakar skägget/mustachen jag allt som hör där till. Humöret är på topp för ikväll får man vara fin, dricka gott och kanske äta en bit mat till det. Drinkarna slinker ner i halsen och man blir helt plötsligt ännu finare och även alla runt omkring. Humöret blir ännu bättre och till slut börjar man nästan skrika för att alla ska höra hur glad man är och hur roligt man har. Otroligt att alla känner lika också eftersom alla måste skrika, sjunga i högan sky.

Jag tror att dom allra flesta männikorna vill ha rent och snyggt omkring sig men i dessa stunder som jag har skrivit om här ovan så går det ändå fel. Till slut så sitter folk där och kladdar ner sin tallrik på resturangen/baren med snus. Tallriken som man just precis ätit på. Tallriken som ligger på bordet där ni fortfarande sitter och dricker och där många andra sedan ska äta. Servetten som du har torkat dig om munnen med och kanske till och med snytit dig i, du var ju lite snorig, den stoppar du ner i glaset. Inte lätt stoppar ner utan när man istället ändå håller på så trycker vi ner den i botten så någon stackare sedan får stoppa ner handen i glaset innan det ska diskas och den människan har ingen aning och vill nog inte heller för den delen veta vad det är som precis kladdat sig mellan fingrarna.

Festen fortsätter och nu är det dags för en shot, allt blir ju så mycket roligare då. Och det är extra häftigt när man sedan vänder glaset upp och ner så att det som är kvar i glaset lämnar en fin liten cirkel på bordet. Vi var ju 12 pers på bordet också och alla tog tre var så snart har vi 36 fina fläckar på bordet.

Jag känner för att spotta lite, hmmm... Ser ingen papperskorg och det är ju en bit till toaletten så lika bra jag spottar här. Rakt på golvet! Tugummit kan få följa samma väg om jag inte kommer på den briljanta idén att trycka fast det under bordet ( Det är väl det som undersidan av ett bord är till för!?)

Alkoholen gör många saker trevliga men något händer med oss. Med dig, mig, oss och allihopa men tänk om vi bara kunde tänka:
Gör jag såhär hemma också?

1 kommentar:

  1. Ja du Mikaela man kan ju undra ibland vad som verkligen händer vid alkoholintag! =/

    SvaraRadera