torsdag 13 januari 2011

Så tänder vi alla lampor.

Varenda lampa i Joels lägenhet är nu tänd. Vi tittade på Shelter igår, den var riktigt bra men hemsk och nu är jag rent ut sagt så jävla mörkrädd när han har åkt på jobbet. Låg kvar i sängen en stund, blundade, tittade, blundade och var rädd en stund. Sprang sedan en vända i lägenheten så alla lamporna blev tända. Nu vågar jag inte gå och lägga mig igen, kan ju ligga någon under sängen... : ( Kanske funkar om jag tar ett hopp från hallen upp i sängen så ingen kan ta tag i fötterna på mig om någon ligger under sängen... Fan att jag är så kort, kommer ju aldrig funka... : (

Veckorna bara flyger iväg, fredag igen. Ikväll ska jag jobba, enda passet på hela veckan så jag längtar. Hoppas det blir mycket folk som är snäll och trevlig : )
Imorgon är vi ett gäng som ska ha dildoparty : ) Det ska bli roligt, så blir det väl lite fest också antar jag. Aldrig mer funkade ju inte överhuvudtaget... Men jag håller fortfarande stenhårt vid aldrig mer shoots, dom tar livet av mig. Iallafall dagen efter.

Om några timmar så ska Madde ta sig till lilla Iggesund också ska hon och jag gå till Fia och fika, Madde har inte varit till hennes nya lägenhet ännu så det ska bli mysigt, mina älskade tjejer. <3


Nej, nu ska jag nog kika runt lite på internet om det finns något gott recept på en fredagsmiddag som jag kan laga till älsklingen och mig idag. Jag är sugen på falukorv i ugn men potatismos men det kanske inte är så fint på en fredag...? ; ) Blir nog bra till slut : )

Kram till er alla : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar