onsdag 1 juni 2011

Äntligen!

Äntligen, äntligen kommer jag in på min blogg igen.
Inget ovanligt att något ska krångla för mig men nu krånglade det alldeles för mycket. Först kom jag in på bloggen men delen på sidan där man trycker på nytt inlägg fanns inte. Där var bara en vit rand. Dagen efter så stod det att min mail inte var aktiverad. Bara tok men nu så äntligen!

Jag har iallafall haft en massa mysiga saker för mig den senaste veckan, bla metat med min älskling, spelat bilbingo vilket är min nya STORA hobby, jag har nu suttit ute på internet och kollat vart man kan spela häromkring och tro att min lycka är stor nu när jag upptäckt att jag kan spela på söndagar på hagmyren, tisdagar i Delsbo och på torsdagar i Näsviken. Nu vet du Joel vad du har att göra i sommar ; )
Jag har även varit ute på långpromenad på Hölick för att sedan dricka festis och äta mammas hembakta vaniljbullar ute på klipporna ( att det praktiskt taget var storm så vi nästan flög i vattnet behöver man ju inte prata högt om för det förstör så klart den "fina" bilden)

I torsdags så var jag iväg och tatuerade mig. Min arm pryds nu av Mamma och Lillebror.
Jag hade så klart hoppas på att mamma skulle bli glad över tatueringen, jag gjorde den som en hyllning till henne men aldrig trodde jag att hon skulle bli så glad att hon på sekunden satte sig och grät av lycka. Älskade mamma.

Allt som gör dig lycklig kommer jag göra för dig <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar