söndag 11 mars 2012

Jag är såååå avundsjuk!

Jag är så avundsjuk, jag är så avundsjuk! Jag bokstavligt talat har gått runt och sjungit denna låt hemma idag. Jag är så avundsjuk, jag är så avundsjuk!

FÖR

Nästan alla har fått sina bäbisar i helgen. Förlossningen måste ha haft en massa att göra i allafall eftersom man vanligtvis känner någon i halvåret som är där men denna helg så snackar vi ungefär 5 personer. Jösses!

Men jag är avundsjuk på ett bra sätt för jag är så glad för er mina vänner Martina, Lotta och Nadia som har fått sina prinsar och Jonna som har fått sin prinssessa. Jag bara tänker på vad underbart ni måste ha det nu och kanske det bästa, eran förlossning är gjord och det är inte min. Jag har smärtan kvar framför mig men nu ska ni berätta om era underbara förlossningar som inte var en match alls och jag kommer klara detta galant eller hur ; ) ; )

Åter igen stort, stort grattis till er och papporna och syskonen <3

Jag längtar så mycket nu att jag idag la bäbis kläder i babygymmet bara för att jag skulle visa Joel hur det kommer se ut när bäbisen ligger där. Han tittade på mig med blicken som att jag blivit komplett galen. ; )

Bäbis, bäbis, bäsis. Gud så jag längtar efter min bäbis!
Men tills dess så finns det nu en massa andra att gosa med så länge och det är också alldeles, alldeles underbart <3

Välkommen till världen prinsar och prinsessor : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar